Visie

Wild-looking and sustainable is the trend in gardenarchitecture and landscapingSfeer! Alles heeft met sfeer te maken

Het ontwerp van een tuin is een middel om de sfeer op te roepen die door de opdrachtgever wordt gewenst. De inventarisatie van de programmapunten en de levenswijze van de opdrachtgever zijn zeer belangrijk om te komen tot een bepaalde compositie. Of het nu een uitgestrekte tuin is of een liefelijk binnenplaatsje, sferen staan garant voor een ultieme beleving. Het "inkleuren" van de seizoenen mag daarbij een hoofdrol spelen.


Biodiversiteit 

Tuinarchitectuur, de natuur hanteren in de architectuur als een element tot enscenering van het woon- en leefmilieu. Dit is complementair aan architectuur en betekent een meerwaarde voor de leefomgeving. Wij brengen u op verrassende ideeën om uw omgeving meer uitstraling te geven, uiteraard zonder de functionaliteit en biodiversiteit uit het oog te verliezen. 

Harmonie

De kunst van het ontwerpen omvat: harmonie, eenheid, ruimte scheppen, indelen in kamers met een bepaalde functie. De tuin zorgt voor variatie, beleving en illusies. Alsook hoeft de tuin niet in één blik overzien te zijn. Op deze wijze kan men de tuin visueel vergroten. Perspectief en ruimtelijke compartimentering spelen hierbij een grote rol in het geheel. De natuurlijke tuin bestaat niet enkel uit een decoratieve opbouw, maar is rationeel met een hedendaags functionalisme en vooral aandacht voor biodiversiteit en het veranderend klimaat. Met rust, eenvoud en sfeer maken wij uw meest creatieve dromen waar.Mentale gezondheid

In onze ontwerpen willen we toegevoegde waarden creëren waar u beter van wordt. De mentale gezondheid is het meest gevoelig voor de nabijheid van een groene ruimte.